Kate Moss Velvet Hour

Damparfym

Supermodellen Kate Moss sätter trender som få andra kan göra. Hon ligger alltid före i tiden och har blivit ett modeunder av sin tid. I Velvet Hour, som ges ut i hennes namn, lyfts det feminina och det sensuella i kvinnligheten fram. Det görs genom dofter av blommor, ädelträ och patcouli tillsammans med en pepparton, fresia och cashmir.

Känslan av Velvet Hour är en smygande femininitet, sensualitet och mystik. Den känns annorlunda på ett exklusivt och attraktivt sätt. Velvet Hour är den sena timmens parfym, och känns sofistikerad och luxuös. Det är en av de mest prisvärda i sin klass.

Velvet Hour EdT 50ml kan köpas på Parfym.se för 229:-.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
9 röster, betyg: 3,44 av 5

En Kommentar för “Kate Moss Velvet Hour”

  1. Anki skriver:

    Den e så lagom.

Skriv en Kommentar