Jil Sander Sensations

Damparfym

Modehuset Jil Sander handlar om minimalism som andas less is more. Det är därför intressant att Jil Sander ger ut en sådan komplex och välfylld parfym som Sensations. Å andra sidan har de här hittat det subtila och det enkla, i all sin komplexitet.

Doften Sensations är förförisk till sin natur. Med de mjuka och väl avvägda accenterna lyfts det orientaliska och vaniljen fram som en hägring. Med mandarin, hallon, bergamott, jasmin och ambra, cederträ och mysk i basen blir det orientaliska också sinnligt och ljuvt.

Sensations är en komplex doftkombination. Den är rund, mild och nästan naken till sitt uttryck. Samtidigt uttrycker Sensations ett lugn och en inre skönhet dold hos den som bär parfymen.

Parfymen kan inhandlas på Parfym.se. En flaska EdT 40ml kostar 299 kr.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
7 röster, betyg: 4,00 av 5

5 Kommentarer för “Jil Sander Sensations”

 1. Viveca Ahlberg skriver:

  Hej!
  Jag har länge, länge sökt och försökt få tag på min favorit parfym, på nätet. Är såå ledsen men den finns ingenstans att få tag på. Sensations av Jil Sander. När kommer den åter??? Saknar den!! Den är underbar!!
  MVH Vivi

 2. Elizabeth Carlsson skriver:

  HEJ!
  Jag saknar också min underbara parfym, Sensations av Jil Sander, jag hoppas verkligen inte att den har försvunnit för gott!
  Det har tagit mig över 40 år att hitta den ” rätta” parfymen, och så försvinner den!

  Elizabeth Carlsson

 3. nevenka roksandic skriver:

  Jag har också länge försökt få tag på Sensations Jil Sander, finns den att få tag på eller inte?

 4. Ingo skriver:

  Den här parfymen är min absoluta favorit också! Jag fick det här svaret när jag kontaktade dem:

  ”Jag har fått din förfrågan ang Jil Sander Sensations från Coty som tillverkar doften.
  Vi har, som du vet, sedan många år tillbaka inte Jil Sander på den svenska marknaden men doften tillverkas fortfarande och ska gå att köpa ute i Europa. Tyvärr beställer varje land själva om de vill sälja doften eller inte och jag kan inte svara på exakt vilka länder som har just den doften. Ett tips är Tyskland då Jil Sander är ett mycket populärt märke där.
  Om du inte lyckats hitta den så rekommenderar jag dig att söka dig till ett större varuhus som har ett större doftsortiment och berätta vilken som har varit din favorit så kan de säkert hjälpa till att hitta en ny favorit”

  Så Tyskland ska man alltså åka till…

 5. bettan skriver:

  Det är min favorit också,å blev så ledsen när den försvann.
  Men när jag var på Gran Canaria hittade jag den :)
  Nu åker jag i April igen å då köper jag nog fler .

Skriv en Kommentar