Jennifer Lopez Deseo

Damparfym

Superstjärnan Jennifer Lopez bygger sitt varumärke på hetta, romantik och latinorytmer. Mest av allt är hon uppskattad för sin sång, men också parfymerna har en bred och trogen skara fans.

Kvällsdoften Deseo är allt som Lopez vill stå för, och kanske den bästa i hennes serie. Den blommiga och kryddiga tonen kommer från cederträ, apelsinblomma och bambu, medan mystiken tätnar tack vare myskdofter och ambra. Inspirationen lär ha kommit från en vandring i trädgården efter ett stilla sommarregn. Om det är så, har parfymören här hittat på pricken rätt. Det är varmt och sensuellt, men ändå stilla och harmoniskt, samt inte minst väldigt uppfriskande.

Även om du inte är ett fan av Lopez, är det lätt att fastna för Deseo.

Doften kan köpas som 30ml eller 50ml EdP på Parfym.se.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
18 röster, betyg: 3,50 av 5

Skriv en Kommentar