Hugo Boss Intense

Damparfym

Hugo Boss parfymserie är en rad parfymen med helt olika karaktär. Den mest romantiska av dem alla är Intense. Intense är bäst för de tillfällen när det sexiga och coola ska framhävas. Den är väl blommigt romantisk för vardagligt bruk, men passar desto bättre vid mer sofistikerade tillfällen.

Det här är nämligen inte en parfym som ger en aning om sensualitet. Det här är en tydlig parfym och, liksom namnet antyder, mycket intensiv. Den är på gränsen till maskulin genom sina toner av ambra, sandalträ och mysk. Det gör doften nästan än mer kvinnlig när dessa kombineras med vaniljorkidé, ros och kryddaromer, vanilj och patchouli.

Hugo Boss Intense finns att beställa som 50ml EdP på Parfym.se.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
35 röster, betyg: 3,57 av 5

Skriv en Kommentar