Hugo Boss Femme L´eau Fraiche

Damparfym

År 2009 lanserade Hugo Boss en ny feminin doft med namn Femme L´eau Fraiche. Parfymen är en unik och mycket personlig doft för den likasinnade kvinnan. Förpackningen är helt i samma stil som Bosse Femme och Essence Femme. Men doften är mer sofistikerad och ljus.

Femme L´eau Fraiche är lätt, glad och full av positiv charm, tack vare mandarin och andra frukttoner. Med ambra som en av bastonerna finns ändå det sofistikerade och eleganta. Tillsammans skapar doftkombinationen en känsla av romantik och framåtanda.

Bosse Femme L´eau Fraich är frisk som en sommarvind och lagom fruktig för att fungera för en kvinna i karriären. Allra bäst gör sig parfymen under sommarmånaderna.

Parfymen (EdT 30ml) kan köpas på Parfym.se för 299 kr.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
44 röster, betyg: 3,41 av 5

En Kommentar för “Hugo Boss Femme L´eau Fraiche”

  1. Perfekt på alla sätt, passar till ALLT, kvinnlig, sensuell, ungdomlig, fräsch, dag & natt, gammal som ung. Boss allra bästa. Att hitta rätt doft att bära på vintern har inte varit det allra lättaste…ända fram tills Femme kom… ni som kan dofter/parfymer vet vad jag pratar om. Den får inte vara för syrlig, för sött, för kryddig, för tung eller för lätt. Femme är svaret på både sommar vinter höst och vår. Dessutom så klängde mina kollegor i nacken på mig och fick inte nog av doften :)

Skriv en Kommentar