Guerlain Champs Elysées

Damparfym

Det anrika dofthuset Guerlain förnekar sig sällan när det gäller att utveckla parfymer. Med namnvalet Champs Elysées visar Guerlain upp sitt franska modemedvetna och stilistiska ideal. Men doften har förändrats med tiden. Ursprungligen lanserades Champs Elysées redan år 1904, men en ny doft med det gamla namnet kom ut år 1996. Det är den vi talar om här.

Champs Elysées kan närmast beskrivas som vacker. Det är lekfullt, chict och feminint på ett klassiskt manér. Långt ifrån provokativ lyfter den fram den stolta kvinnan i bäraren och ger ett delikat och elegant uttryck. Den bärs med en självklar lätthet.

Allt detta är tack vare en utsökt mix av dofter av mimosa, ros, mandel och exotiska frukter. Det här är en tidlös, evigt modern, parfym för dagsbruk.

Elysées EdT 50ml kan inhandlas på Parfym.se för 309:-.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
10 röster, betyg: 4,20 av 5

3 Kommentarer för “Guerlain Champs Elysées”

  1. Kan inte förklara riktigt…den är lite sotig, en pytteaning tung, varm och samtidigt lite rökig <3 mmmm folk dras till den :) absolut en av mina favoriter…passar bäst tjejer/damer efter 30. Absolut en perfekt kvällsdoft

  2. Lilli Nilsson skriver:

    Krispig doft med sötma. Blommor frukt mkt mandeldoft. Härlig vårparfym

  3. Ulla van roseel Almqvist skriver:

    detta är min parfym jag kan inte vara utan den den är underbar MVH Ulla

Skriv en Kommentar