Elizabeth Arden Provocative

Damparfym

När Elizabeth Arden utvecklade Provocative hade de superstjärnan Catherine Zeta-Jones som inspirationskälla. Parfymen är skapad för att bäras på kvällen och skapar med sina orientaliska toner en sensuell känsla. Det här är en sofistikerad doft för den moderna kvinnan.

Provocative passar fint till de där lite mer speciella tillfällena, tack vare den kontrastfulla kombinationen av tyngden i mysken och lättheten i orkidé och fresia. Det känns både fruktigt och blommigt utan att bli för sött, tack vare den väl avvägda kombinationen av lotus och orkidé som accenter. Resultatet är en feminin och exotisk doft som känns fräsch rakt igenom.

Liksom Elizabeth Ardens parfymserie i helhet är Provocative en kvalitetsprodukt som håller länge.

Provocative (EdP 30ml) kan köpas på Parfym.se för 119 kr, vilket är över 70% billigare än rekommenderat butikspris.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
9 röster, betyg: 3,67 av 5

En Kommentar för “Elizabeth Arden Provocative”

  1. Karin skriver:

    Utan speciella förväntningar. Denna parfym slog knockout på mig. Inte direkt, men efter några timmar så framträder en mycket behaglig doft. Sitter i mycket länge på mig.

Skriv en Kommentar