Elizabeth Arden 5th Avenue

Damparfym

Elizabeth Arden förser moderna kvalitets- och prismedvetna kvinnor i hela världen med bra skönhetsprodukter. 5th Avenue är en i raden av läckra parfymer, och en personlig favorit för många.

5th Avenue är en dagparfym och har en syster vid namn 5th Avenue After Five. Bastonerna i parfymen går i cederträ och mysk, medan toppen består av dofter från magnolia, persika, rosenträ och ananas. En ton av ros och jasmin kan också skönjas.

Som avslöjas av innehållet är denna doft mycket feminin och fruktig. Den är modern och har något av spakänsla över sig, och ger ett moget uttryck på ett sofistikerat sätt. Men någon tantparfym är det rakt inte, snarare en fräsch uptown-parfym med en lätt mjukhet som sprider charm och en känsla av klass.

5th Avenue (30ml EdP) kan köpas på Parfym.se för 139 kr.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
26 röster, betyg: 3,85 av 5

En Kommentar för “Elizabeth Arden 5th Avenue”

  1. Feminin, sensuell och helt perfekt, ren utan att ha experimenterat för mycket med oljorna…enkel…så kvinnlig och mogen, passar helst efter 30. Absolut kväll och perfekt till föreställningar/middagar

Skriv en Kommentar