DKNY Be Delicious Night

Damparfym

Designer Donna Karan är en stark kvinna med rena och mycket metropolitiska ideal, och ett fenomen på modehimlen. Parfymserien som bär hennes namn har blivit lika uppskattad av hennes gelikar runt om i världen som klädmärket.

Be Delicious Night är Donna Karans bidrag till kvällens festligheter i den urbana världen. Hela uppenbarelsen andas New York en fredagskväll, genom en lätt och fräsch doft. Det är en fruktig men också mycket modern parfym med toner av orkidé, björnbär och ingefära. Fruktigheten kommer också från en antydan till vattenmelon, gurka och äpple.

Accenter av jasmin och iris ger en femininitet till denna parfym som i övrigt genomsyras av unisexkänsla.

En 50ml flaska kostar 469:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
38 röster, betyg: 3,39 av 5

Skriv en Kommentar