Bvlgari Omnia Green Jade

Damparfym

När Bvlgari år 2009 ville utveckla sin parfymserie gav de parfymören Alberto Morillas i uppdrag att utveckla en dagparfym i Bvlgaris anda. Tanken var att skapa en dagdoft till den ungdomliga, eleganta och frigjorda kvinnan som lyser av sensualism och livsenergi.

Resultatet blev Omnia Green Jade, en doft som står för Bvlgaris exklusiva ideal där inspirationen är tagen från den mytomspunna jadestenen, en symbol för livets goda, det vackra, och det dyrbara.

Omnia Green Jades lätta doftkombination av grön mandarin och källvatten ger ett förföriskt och ungt intryck. Toner av päronträd och jasmin lägger till en modern och oskuldsfull känsla. Friska blomdofter anspelar på livlighet och kärlek till livet. Tillsammans ger det en parfym av lust, rörelse, renhet och sensualism.

Doften kan köpas på Parfym.se som EdT 40ml för 329:-.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
10 röster, betyg: 3,40 av 5

Skriv en Kommentar