Bvlgari Jasmin Noir

Damparfym

Det italienska modeföretaget Bvlgaris produkter bygger på klassiska ideal med en exklusiv framtoning. Varumärkets produkter andas framgång och prestige, vilket även gäller den parfymserie som bär varumärkets namn.

Bvlgari Jasmin Noir är en kvällsparfym för den framgångsrika kvinnan mellan 25 och 40. Som doft kräver den sin bärare. Parfymen är luxuös till uttrycket och mycket personlig. Till det kommer en viss tyngd, som sprider en känsla av förförelse, exklusivitet och tyngd. Jasmin Noir har skapats för kvinnan som har prestige och framgång, och som vill visa det.

Doftkombinationen i parfymen är en väl avvägt blandning av det ytterst feminina och det mer maskulina. Jasmintonen dominerar men får ett unikt uttryck genom accenterna av olika träslag, en svag mandelarom och lakrits.

Köp den som 30ml (259:-) eller 50ml (469:-) EdT på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
5 röster, betyg: 3,60 av 5

2 Kommentarer för “Bvlgari Jasmin Noir”

  1. M-L skriver:

    Underbar doft och en av de godaste från Bvlgari. Om du tycker om gardenia och träiga dofter med lyxkänsla kanske denna passar dig? Associerar denna parfymen med svart sammet och guldacessoarer. Ljuvlig!!

  2. Louise skriver:

    Fantastisk parfym! Ligger som nr 1 på min favoritlista. Det bästa Bvlgari gjort enligt mig,

Skriv en Kommentar