Burberry Summer Women 2009

Damparfym

Burberrys dofter är liksom kläderna företaget skapar en unik kombination av ett klassiskt ideal och det ungdomliga och moderna. För Burberry är det i detaljerna det sofistikerade bottnar i, tillsammans med väl valda mönster och färger i harmoni. Detsamma gäller parfymserien i varumärkets produktkorg.

Burberry Summer Women 2009 erbjuder en välkomponerad samling sommarens dofter, som tillsammans skapar en sommarfräsch harmoni utan att bli pikant. Parfymen är fylld med toner av röda vinbär, mandarin och litchifrukt. Till dessa toner har Burberry lagt till jasmin, ros och cyklamendofter kombinerade med sandelträ och mysk.

Citrusen och vinbärsdoften ger en fräsch och mjuk framtoning till parfymen, medan jasminen och cyklamen gör den sofistikerad och eliminerar risken för blomdofterna att ta över.

Doften kan inhandlas på Parfym.se.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
17 röster, betyg: 3,24 av 5

En Kommentar för “Burberry Summer Women 2009”

  1. carin svendberg skriver:

    En alldeles alldeles underbar fräsch doft, lätt o somrig. Jag bara älskar den.

Skriv en Kommentar