Britney Spears Hidden Fantasy

Damparfym

Britney Spears och Elisabeth Arden vänder sig med Hidden Fantasy till en ungdomlig och trendig kvinna, som njuter av livet till fullo. Doften är parfym ämnad för dagtid och är uppföljaren till den mäkta populära Fantasy, som lanserades år 2005.

Hidden Fantasy doftar sommar vid havet med mjuka citrustoner och inslag av sandelträ och lilja. Det finns även mjuka inslag av körsbär och mysk. Doften påminner om evig ungdom, framtidstro och tillvaron under soliga eftermiddagar under skuggande träd. Den lätta tonen håller i sig länge, och ger en behaglig framtoning. Det här är inte vilken kändisdoft som helst, utan är en väl utvecklad parfym som liksom stjärnan vars namn pryder flaskan, har en kvalitet som håller i längden.

Hidden Fantasy må vända sig till en ungdomlig kundkrets, men det här är ingen billig eller söt tonårstoft. Parfymen är enkel men genuin, och förvånansvärt sofistikerad i sitt uttryck. Den passar därför perfekt för den fräscha och eleganta looken som kommer av en kvinnas evigt unga insida.

Parfymen kan köpas på Parfym.se i 50 ml flaska för 189 kr.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
29 röster, betyg: 2,97 av 5

Skriv en Kommentar