Armani Idole d´Armani

Damparfym

Parfymen Idole d´Armani har skapats för Armani av parfymeristgurun Bruno Jovanovic. Ambitionerna med doften har varit mer än höga. Vid lanseringen under hösten 2009 avslöjade företaget att det här har varit en satsning på att skapa Doften med stort D.

Armani med Idole d´Armani personifierar sitt varumärke: det svala kvinnoidealet, som ändå är hett och personligt, det eleganta på ett passionerat vis och det självmedvetna med en stor dos lekfullhet. Det är svåra kontraster att leva upp till som doft, men Armani lyckas mer än väl.

Det finns en harmoni mellan de kontrasterande dofterna. Citrus, päron, jasmin, ingefära och en antydan till saffran läggs till doften av den klassiska rosen samt en antydan till rök från ett levande ljus. Kombinationen gör Idole d´Armani unik i sitt slag. Det är en förvånande doft som överraskar, men ändå är behaglig, och den är precis som Armani självt: perfekt och levande.

Idole d´Armani kan köpas online för 399 kr på Parfym.se.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
31 röster, betyg: 3,23 av 5

En Kommentar för “Armani Idole d´Armani”

  1. Birgitta Kilsand skriver:

    Detta är den bästa parfymen jag någonsin haft! Jag får hela tiden höra hur gott den luktar!!

Skriv en Kommentar