DKNY Be Delicious

Damparfym

Donna Karan är en designer som starkt förknippas med staden New York, särskilt hennes underlinje DKNY som står för Donna Karan, New York. Denna succédoft och dess förpackning är inspirerad av NYC och smeknamnet ”det stora äpplet”.

Denna parfym är frisk, unik och fruktig. En parfym för en bekymmersfri individualist. I toppen av doften hittar man grapefrukt, gurka och magnolia. I hjärtat är dofterna gröna amerikanska äpplen, natthyacint, liljekonvalj, ros och viol framträdande doftinslag. Efter en stund får luktsinnet en dos av vit amber och olika ljusa träslag.

Be Delicious finns att köpa i 50 eller 100 ml flaska på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
71 röster, betyg: 3,85 av 5

En Kommentar för “DKNY Be Delicious”

  1. Perfekt grönt äpple…doftar gott på de flesta…no comment

Skriv en Kommentar