Dior Midnight Poison

Damparfym

Midnight Poison är en utveckling av doften Poison, men få likheter utöver de fruktiga och kryddiga inslagen är bevarade. Midnight Poison är tyngre och, som namnet avslöjar, en doft för kvällsbruk.

Vissa kan tycka att doften är alldeles för tung och berusande den första minuten eftersom hjärtnoterna och basnoterna väldigt snabbt tar över doften. Då känner man främst av dofterna av ros, patchouli och amber, men även varma mjuka frukter som persikor och plommon. De fräschare toppnoterna av bergamott och apelsin märks av först efter en stund. Trots att Midnight Poison är en väldigt kvinnlig doft används den ibland av män som vill ha en tung och spännande doft.

Midnight Poison EdP 50ml kan inhandlar på Parfym.se för 749 kr.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
16 röster, betyg: 3,25 av 5

7 Kommentarer för “Dior Midnight Poison”

 1. Trallabelle skriver:

  min älskling. bästa parfymen som finns <3

 2. För mycket för tung för sött…tyvärr…alldeles för extravagant… lutar åt Östermalms damerna. Dior borde hålla sig till highfashion och skor :)

 3. Matilda skriver:

  Jag fick denna parfymen gratis idag, blev väldigt glad. Jag gillar doften väldigt mycket men är orolig att den är för äldre konsumenter. Jag finner den väldigt tung till sen början men sedan ebbar det ut till en mildare och lite bahaglig doft. Jag är en Tjej på 20 år som hoppas att jag inte luktar tant!

 4. Jennie skriver:

  Min absoluta favoritparfym! Vadå tantdoft?! Alldeles underbar sexig parfym som jag bara älskar!! Jag är bara 25 och tycker absolut inte att den känns tantig!

 5. 33 år skriver:

  Jag bara älskar denna parfym <3 Har haft den i några år, jag använder bara den.

 6. Camilla skriver:

  Jag är 19 och har älskat denna sedan 16 års ålder.. Liksom de andra Dior Poison parfymerna. Chockade mej att kalla den tantig.

 7. Alexandra Tillman skriver:

  En väldigt tung och berusande doft bar den på SD:s tjugoårs-jubileum år 2008. En riktig kvällsparfym att drömma om. Man blev garanterat efterlängtad den kvällen.

Skriv en Kommentar