Christina Aguilera Inspire

Damparfym

Christina Aguilera började uppträda på TV redan när hon var nio år gammal. Sedan dess har hon släppt massor av hits och vunnit ett flertal Grammisar. Den lilla sångerskan med den stora rösten har även gett sin in i doftbranschen med några bidrag.

Inspire som lanserades 2008 är hennes andra doft. I den rosa söta flaskan finner man en parfym som är fruktig, blommig och frisk. Först känner man doften av toppnoterna mango, citrus och fresia. Sedan hjärtnoterna natthyacint, gardenia och ros. Efter en stund framträder mysk, sandelträ och apelsinblomma som utgör basnoterna.

Aguileras Inspire EdP 50ml finns att köpa på Parfym.se för 169 kr.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
21 röster, betyg: 3,76 av 5

3 Kommentarer för “Christina Aguilera Inspire”

  1. Karin skriver:

    Denna parfym lägger sig i bakgrunden. Försvinner fort från huden. Doftar milt på min hud.

  2. Evelina skriver:

    Luktar fräscht och blommigt. Dock försvinner doften snabbt.

  3. Anna skriver:

    God doft. Passar mer för ungdom.

Skriv en Kommentar