Cacharel Amor Amor Tentation

Damparfym

Modehuset Cacharel har kommit med ett flertal parfymklassiker. Vad sägs om Anais Anais, Lou Lou, Eden och Promesse? Amor Amor Tentation är uppföljaren till härliga Amor Amor som kom 2003. Liksom föregångaren är doften av söta frukter och blommor påtaglig. Den största skillnaden mellan parfymerna är att Amor Amor passar bättre som dagdoft medan Tentation är en perfekt doft för kvällen.

Toppnoterna och hjärtnoterna består av blommor och söta citrusfrukter. Det som märks mest är dock doften av Tiareblomma som spelar en mycket framträdande roll. Basen är orientalisk med doft av vanilj, cederträ och olika kryddor.

Amor Amor Tentation finns som 50ml EdP på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
11 röster, betyg: 3,55 av 5

Skriv en Kommentar