Bvlgari Pour Homme Soir

Herrparfym

Varumärket Bvlgari har alltid stått för lyx. Deras fantastiska juveler skapas under de tre principerna innovation, design och detaljer. Samma tankesätt ligger bakom deras intressanta parfymkollektion.

Bvlgari Pour Homme Soir är en sofistikerad och förförisk parfym med varma inslag av fuktig (ja, fuktig, inte fruktig) mysk, trä och blommor. I doftnoterna finns även ackord av av rostat grönt te och ambra. Bvlgari använder ofta inslag av te i sina parfymer men det är kanske mest framträdande i denna. En doft som får en att tänka på ett majestätiskt vilt djur som vilar i skuggan av några träd.

Parfymen kan köpas på Parfym.se som 30ml eller 50ml EdT. Priset är 229kr respektive 359kr.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
7 röster, betyg: 3,43 av 5

En Kommentar för “Bvlgari Pour Homme Soir”

  1. Martin F skriver:

    Det här är verkligen en liten doldis. Har haft den länge själv och även gett bort den i uppskattad present (till min far), men har inte riktigt funnit storheten i den. Men den finns där, lite vilandes. Den största styrkan är att utan att vara för kraftig och tung, kunna hålla sig kvar länge på kroppen. Många timmar efter att jag trott den vara borta, så kommer den åter igen. En enkel, lättburen herrdoft, rätt och slätt.

Skriv en Kommentar