Bvlgari Black

Damparfym

Bvlgari är kända för sina fantastiska lyxiga smycken och de parfymer de har skapat under åren spelar i samma liga. Bvlgari Black är till för att användas av både män och kvinnor. Inspirationen kommer från storstäder, asfalt, betong och stål vilket går igen i den svarta släta flaskan med den silverfärgade korken i material som glas, gummi och metall.

Liksom övriga dofter från Bvlgari innehåller denna te. Övriga toppnoter är bergamott och jasmin. I hjärtnoterna märker man av cederträ, sandelträ samt läder. I basen ligger en klassisk blandning av amber, mysk och vanilj.

Bvlgari Black kan köpas på Parfym.se, ca 40% billigare än i vanlig parfymaffär.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
19 röster, betyg: 3,89 av 5

En Kommentar för “Bvlgari Black”

  1. Karin skriver:

    En stor överraskning! Doften är något sträv och originell.Det är kanske de framträdande dofterna av ceder- och sandelträ, (kanske amber?) som ger parfymen dess alldeles speciella karaktär. En av mina fem i topp!!

Skriv en Kommentar