Elizabeth Arden Sunflowers

Damparfym

Florence Nightingale Graham (1878–1966) var namnet på en kanadensisk affärskvinna, som senare flyttade till USA och startade sitt kosmetiskaföretag Elizabeth Arden. Genom åren blev hon berömd och erkänd för sina många skönhetssalonger och populära produker världen över.

Parfymen Sunflowers lanserades 1993 och har som namnet kanske antyder toner av friska sommarblommor. I den rena mjuka doften infinner sig bland annat persika, jasmin, bergamott, melon, sandelträ och mossa.

Sunflowers har en naturlig doft som symboliserar solen och dess energi i sin enkelhet. Detta gör att den passar för alla tillfällen, på jobbet så väl som släktmiddagen eller på festen.

Elizabeth Arden Sunflowers kan köpas på Parfym.se för endast 109:-, vilket är 66% billigare än i parfymaffär.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
34 röster, betyg: 3,03 av 5

Skriv en Kommentar