Versace Bright Crystal

Damparfym

Bright Crystal lanserades 2007 av modehuset Versace. Grundaren till företaget var italienaren Gianni Versace, vars liv fick ett tragiskt slut när han 1997 mördades utanför sitt hem i Miami USA. Versace togs sedan över av hans syster och dotter.

Detta är en mycket sensuell parfym med eleganta toner av lotusblomma, magnolia, granatäpple, ambra och mysk. Doften är mjuk, fruktig och uppfriskande, och matchar perfekt flaskans vackra design.

Den härliga doften sitter i länge och det är ingen slump att Bright Crystal toppar parfymlistorna världen över. Om den appliceras på morgonen doftar du fortfarande ljuvligt ända in på kvällskvisten.

Versace Bright Crystal kan köpas 30% billigare än i butik på Parfym.se. Priset är då 299kr för 30ml eller 359kr för 50ml.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
39 röster, betyg: 3,56 av 5

5 Kommentarer för “Versace Bright Crystal”

 1. M skriver:

  tycker att den är slätstruken. helt okej, men inget speciellt.

 2. Karin skriver:

  Håller med att den är intetsägande och luktar inget speciellt..sticker inte ut..Har Edt..parfumen kanske ter sig mer intressant…

 3. Många av Versace parfymerna är extravaganta och alldeles för starka och kryddiga…Versace är grymmaste på väskor och skor samt accesoarer… för att inte tala om matserviser…skall därför lukta och analysera Baby Rose och Red Jeans…har 3 olika Versace och tyvärr gillar inte en enda

 4. K skriver:

  Den här parfymen kanske inte uppskattas av personer som gillar starka dofter, men ända sedan jag fann den här parfymen verkar alla andra parfymer lukta illa, till och med de jag tidigare tyckte luktade gott! Versace bright crystal är helt underbar och man tröttnar aldrig på den. Lukta på parfymen själva i någon affär vet jag!

 5. Psychocat skriver:

  Denna parfym är ljuvlig! Den är mycket kvinnlig och elegant. Att den kanske inte luktar så gott på vissa beror det inte på parfymen, det beror ju på personens hud och PH-värde. Jag bara avgudar denna doft! Stannar länge och är inte störande på något sätt. Tvärtom!

Skriv en Kommentar