Paris Hilton Can Can

Damparfym

Nu är det kändisparfymer vi ska prata om här, men inte vilken kändisparfym som helst, utan Paris Hilton’s populära doft Can Can.

Som skådespelerska, sångerska och fotomodell har den rika och skandalomsusade Paris Hilton gjort det många tjejer drömmer om. Karriären började i TV-serien The Simple Life, där hon fick byta ut sitt lyxliv mot livet hos en enkel bondfamilj. Populariteten tog dock fart på allvar 2003 då en privatinspelad sexvideo med Paris och Rick Salomon spred sig på internet.

År 2006 Blev fröken Hilton även popstjärna när hennes singel Stars Are Blind toppade listorna världen över. Två år senare släpptes hennes första långfilm, The Hottie and the Nottie. Can Can lanserades 2007 och är den fjärde parfymen från Paris Hilton. Doften, som inspirerats av Can Can-dansarna i Moulin Rouge, kan närmast beskrivas som elegant men lite busig.

Likt tidigare Hilton-parfymer har Can Can en fruktig och blommig doft, men denna gången med mindre sötma och  sexigare orientaliska toner. I parfymen känns bland annat toner av nektarin, klementinblomma, apelsinblomma, mysk, bärnsten, vildorkidé, mysk och trä. Can Can är kort och gott en sexig och ljuvlig doft som jag med gott samvete kan rekommendera till alla yngre kvinnor, oavsett vad du tycker om Paris Hilton som person.

Parfymen kan köpas billigt online via Parfym.se. Priset för 50ml är endast 149kr, vilket är nästan halva priset jämfört med vanlig parfymaffär.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
22 röster, betyg: 4,27 av 5

4 Kommentarer för “Paris Hilton Can Can”

 1. Janne skriver:

  Mycket väldoftande! Tillsammans med Heiress (som är min personliga favorit) är detta en av Hiltons bästa parfymer. Flaskan är dessutom jättefin! Den är otroligt fruktig och söt, med många citrusnoter.

 2. Emma skriver:

  can can luktar extremt gott 😀

 3. Dea skriver:

  Helt underbart god! Hoppas på att få min tredje flaska i jul 😀

 4. Evelina skriver:

  Tyvärr faller inte denna parfym mig i smaken. Doften sticker i näsan. Flaskan är fin.

Skriv en Kommentar