Paco Rabanne Ultraviolet Woman

Damparfym

Ultraviolet Woman lanserades 1999 av den baskisk-franska modeskaparen Paco Rabanne. Han är bland annat är känd för att ha designat kostymer till filmer så som Barbarella.

Parfymen är romantisk och söt med toner av jasmin, koriander, ambra, rosor och vanilj. Doften sitter i länge och är till en början mycket stark, men tonas snart ner till en behaglig och mycket ljuvlig karaktär.

Doften passar i synnerhet bra att bära kvällstid. Ultraviolet kan köpas i 50ml flaska på Parfym.se för 279kr, ca 40% billigare än i vanlig parfymaffär.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
7 röster, betyg: 3,14 av 5

En Kommentar för “Paco Rabanne Ultraviolet Woman”

  1. Sabina skriver:

    En mycket märklig doft. Min man har använt Ultraviolet for men i flera år och den är otroligt väldoftande på honom. Jag bestämde mig för att beställa motsvarande parfym till mig själv och jag är tveksam. Till en början luktande den hemskt starkt, vasst och ”billigt” men nu när den har varit på i en timme eller så så är den varm och blommig. Mycket kvinnlig.

Skriv en Kommentar