Escada Into the Blue

Damparfym

Into the Blue lanserades 2006 av det tyska modehuset Escada, som även är kända för sina modekläder och accessoarer.

Parfymen är feminin och full av energi, men har samtidigt en lättsam doft. I tonerna anas mjuka blommor, stjärnfrukt, vattenfrukt, cederträd och bärnsten.

Escada’s parfymer har ibland en tendens att bli för myskiga när topnoterna tonar bort, men detta gäller inte för Into the Blue och den är därför en av mina favoriter.

Kort och gott, en mycket ren mjuk doft som är behaglig och aldrig tenderar till att bli för överväldigande.

Escada Into the Blue kan köpas online på Parfym.se för 389kr. Rekommenderat butikspris är 590kr, så du kan spara hundralappar genom att beställa den på internet.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
29 röster, betyg: 3,97 av 5

2 Kommentarer för “Escada Into the Blue”

  1. Sofia skriver:

    Måste ju tyvärr meddela att den inte finns på hemsidan, vilket jag tycker är oerhört tragiskt. Into the blue är den godaste doft av parfym jag någonsin luktat. Och ångrar inte en gång att jag köpte den för något år sedan. Jag skulle dock göra mycket för att få köpa den igen..

  2. Anna skriver:

    Sofia! Den finns på http://www.nordicfeel.se för 329 kr!

    Köpte denna på flygplanet en gång på väg utomlands. (Chansade då jag aldrig doftat på den innan) Det är en doft som jag nog tror inte passar alla och jag har tjejkompisar som doftat på flaskan o varit mycket skeptiska men däremot sagt att den doftar mycket bättre på:) Tror det kan vara för att ibland känns den lite som en unisex parfym. Den är väldigt fräsch, håller med om att där är mycket energi i den, man tänker lite på stranden o havet..sommaren när man har den. Den är ”pigg” o ”livlig”. Däremot krävs det en del mod för att ha den tror jag då den inte är lik en äkta tjejig parfym, den är lite djärvare. Jag gillar den mycket iaf. :) Väldigt fräsch!

Skriv en Kommentar