Versace Pour Homme

Herrparfym

Versace’s parfym Pour Homme är en mycket populär herrparfym från parfymaren Alberto Morillas, och har med sin rena ton blivit mångas favorit. Doften beskrivs ofta som underbar och tåls att kännas om och om igen, utan att för den skull bli för intensiv.

Parfymen är varken för ung eller mogen och passar därför män i alla åldrar, företrädelse yngre. Jag skulle närmast beskriva doften som en blandning av frisk vårmorgon, citron och strand. Den ljusa, klara och fräscha doften sitter inte i jättelänge, men varaktigheten är helt OK.

Versace Pour Homme kan inhandlas på Parfym.se som EdT 50ml för 339:-. Rekommenderat pris i parfymaffär är 610:-, du sparar alltså 44% genom att köpa din parfym online.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
70 röster, betyg: 3,57 av 5

Skriv en Kommentar