Present på mors dag

Tips & Råd

morsdagDen 31:a maj är det mors dag och vad passar då inte bättre än en parfym till mamma? Kvinnor älskar ljuvliga dofter och parfym tillsammans med blommor och en ask choklad kan bara inte gå fel.

Hur ska man då veta vilken parfym mamma gillar? Om du frågar henne så kanske det skapar en viss misstänksamhet om vad hon ska få på mors dag. Vill du köra på säkra kort så kolla i hennes badrumsskåp och skriv ner namnet på parfymen.

Besök sedan närmaste parfymbutik på nätet, tex Parfym.se, och inhandla mors dag presenten i god tid. Genom att köpa parfymen på nätet sparar du 20-60% jämfört med parfymaffär.

Men det är ju roligare att överraska helt och hållet och köpa en parfym som hon aldrig provat innan. Då finns det tre parfymer som toppat parfymlistorna och som jag med gott samvete kan rekommendera:

Dessa tre underbara parfymer kan köpas billigt på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
3 röster, betyg: 4,33 av 5

3 Kommentarer för “Present på mors dag”

 1. Lelle skriver:

  Japp, parfym är ju faktiskt den ultimata presenten på mors dag! Tillsammans med en bukett blommor och en låda choklad förstås. Då myser morsan vill jag lova.

 2. Mysbella skriver:

  Förra året köpte jag Ralph Lauren parfym till mamma! Hon blev överförtjust i den och har den fortfarande på sig varje dag. Pappa klagar inte heller så det var en riktigt lyckad morsdagpresent.

  Detta året blir det nog att överraska med en annan doft… frågan är bara vad, nån som har tips?!

 3. Jennyzen skriver:

  Som mamma skulle jag bli överlycklig om jag fick favoriten Escada Magnetism på mors dag. Jag har dessutom hintat om detta till både min son och dotter… hoppas mina present önskningar slår in!

Skriv en Kommentar