Paris Hilton Just Me

Damparfym

Detta är ännu en populär parfym från den amerikanska fotomodellen, skådespelerskan och sångerskan Paris Hilton. För en tid sedan syntes hon ofta på fester tillsammans med Britney Spears, som också hon fått flera kändisparfymer uppkallade efter sig.

Paris har även mindre smickrande meriter, så som att ha spenderat 23 dagar i fängelse för att ha kört bil utan körkort i Los Angeles.

Just Me, som introducerades 2005, har en glamorös doft av bergamott, rosépeppar, hallon, vanilj och viol. Den är söt och blommig med undertoner av mysk och skog, vilket får den att framstå som ”sofistikerad” snarare än frisk och tjejig.

Parfymen säljs både som 30 ml och 50 ml Eau de Parfum. På Parfym.se kan du köpa den på nätet för 169:- och spara över 60% jämfört med din parfymbutik i stan.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
20 röster, betyg: 3,45 av 5

Skriv en Kommentar