Lacoste Inspiration

Damparfym

Inspiration lanserades 2006 av det franska modeföretaget Lacoste. Förutom sina klassiska kläder designar de även skor, glasögon och inte minst parfym.

Parfymen har ungdomliga toner av jasmin, mandarin, ros och vanilj. Doften är charmig, fruktig och lite söt, vilket gör att den passar för alla tillfällen, till vardags så väl som till fest.

Om du gillar parfymer så som Prada Infusion d’ Iris och Lancome Hypnose så kan jag definitivt rekommendera Lacoste Inspiration. Den rena och fräscha doften sitter dessutom i många timmar, vilket är ett stort plus.

Lacoste Inspiration kan köpas på internet via Parfym.se för 149kr, vilket är 68% billigare jämfört med vanligt parfymaffär.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
12 röster, betyg: 4,33 av 5

3 Kommentarer för “Lacoste Inspiration”

  1. Janne skriver:

    Den här är ingenting för en person som gillar fruktiga/blommiga dofter som jag själv. Jag trodde först att det var en herrparfym. Den är sportig med ett stänk av WC-anka. Doftar dock bättre efter att den suttit ett tag på huden.

  2. Roger skriver:

    Doften i Inspiration kan klassas som en blommigt orientalisk, men är ändå så ungdomlig den kan vara. Tankarna går till tidlös ungdomlighet, tack vare tonerna av plommon, mandarin, ros, jasmin och vanilj. En vacker och härlig sofistikerad känsla ges tack vare iris, mysk och lilja. Helhetsintrycket är sensuellt, feminint och levande. Det kan tyckas som om doftkombinationerna skulle ge en viss tyngd och sötma, men avvägningen är fint balanserad. Det här är en doft lika fräsch som en sommarkväll vid havet.

  3. Sara skriver:

    Jag älskar Lacoste Inspiration, jag har aldrig burit en godare parfym. Den är inte tung, jag brukar annars lätt få huvudvärk av parfymer. Den doftar lagom, gott och mycket! :)

Skriv en Kommentar