Guerlain Samsara

Damparfym

Samsara introducerades 1989 av Guerlain, som etablerades 1828 och därmed hör till ett av de äldsta parfymföretagen i världen.

Denna klassiska parfym har feminina toner av sandelträ, jasmin, viol, bergamott och vanilj. En sensuell och tidslös parfym som blivit mångas kvinnors favorit genom åren.

Den mörka doften med sin sofistikerade sötma passar bra till den romantiska dejten så väl som till vardags. Jag känner dock själv att jag är lite för ung för att bära Samsara.

Samsara kan köpas via nätet på Parfym.se i 50ml EdT.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
16 röster, betyg: 3,50 av 5

4 Kommentarer för “Guerlain Samsara”

 1. elisa skriver:

  Egentligen underbar doft, men på min hud förvandlas den till nåt ofräsh bodylukt. tyvärr

 2. Anaí skriver:

  En fantastiskt doft. Vaniljen och sandelträd är så perfekt balanserade! Elegant, mjuk, feminin. Det är dock ingen blygg doft.

 3. Carina skriver:

  Hundra procent magi! Den doftar fantastiskt och utmärker sig tydligt på ett positivt sätt gentemot dagens mer frukt- och godisdofter som jag också gillar. Komplimangerna haglar när jag använder den. Lite väl stark i början dock. Kan vara idé att spraya på sig den någon halvtimme innan man lämnar huset.

 4. Lilli Nilsson skriver:

  En härlig oriental. Kryddig, skogig och mjuk. Fin vinterdoft. Sitter verkligen i länge till och med edt:n. Har använt den i över tjugo år och kan inte vara utan. En riktig festparfym.

Skriv en Kommentar