Giorgio Beverly Hills

Damparfym

Giorgio Beverly Hills lanserades tidigt under det glada 80-talet, närmare bestämt 1982. Samma år som prinsessan Madeleine föddes, Ulf Lundell’s Öppna Landskap var het på topplistorna och PacMan var det populäraste spelet.

Parfymen har toner av jasmin, natthyacint, gardenia, apelsinblomma, sandelträ och vanilj. Doften sitter i 6-10 timmar, vilket är mer än väl godkänt.

Att en parfym hänger kvar i nästan 30 år är relativt ovanligt, och Giorgio Beverly Hills är en ovanlig parfym, i positivt bemärkelse. Den är bokstavligt talat tidslös och är mycket uppskattad än idag.

Giorgio Beverly Hills kan köpas på Parfym.se för 179kr, vilket är 40% billigare än rekommenderat butikspris.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
13 röster, betyg: 3,62 av 5

3 Kommentarer för “Giorgio Beverly Hills”

  1. Marianne skriver:

    Jag har haft den här parfymen i över 15 år nu och får fortfarande komplimanger för hur gott jag luktar. Den har blivit en del av min personlighet. Hoppas doften finns kvar länge till… kommer inte byta i första taget!

  2. Anki skriver:

    Detta var min första parfym fick det i julklapp för många år sedan,blev glad bara jag såg flaskan skall nog köpa en ny jag bara älskar doften.

  3. Eva skriver:

    Tar aldrig bort Giorgio, har haft den i många år. Får många komplimanger för doften, min chef och kollegor vet när jag jobbar.

Skriv en Kommentar