Dior Miss Dior Chérie

Damparfym

Miss Dior Chérie lanserades 2005 av modehuset Dior, som förutom parfymer även har ett brett utbud av mascara, läppstift och andra skönhetsproduker.

Parfymen har tidlösa och rena toner av viol, jordgubb, grön tangerin, rosa jasmin och patchouli. Doften är ung, elegant och romantisk. Även om Miss Dior Chérie är söt till karaktären så känns den inte på något sätt billig, utan snarare mycket exklusiv.

Miss Dior Chérie kan köpas på Parfym.se som 50ml EdP för 629kr, vilket är 14% billigare än rekommenderat butikspris.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
27 röster, betyg: 3,93 av 5

3 Kommentarer för “Dior Miss Dior Chérie”

 1. Katja Ahlqvist skriver:

  Jag har massor av Dior produker hemma i badrummet, inklusive denna Miss Cherie såklart! Kan varmt rekommendera denna ljuvliga krispiga parfym… ett måste om man är parfymsamlare som jag!

 2. Erica skriver:

  Fantastisk förpackning. Men det är tyvärr även det bästa med den här produkten. Miss Dior Chérie är sockrigt söt. Inte extremt – men tillräckligt för att det ska bli för mycket för min del. Påminner en hel del om Chanels Coco Mademoiselle EDT men är sötare och en aning ”yngre”.

 3. Johanna skriver:

  Den är helt underbar! Men nu talar jag om den varianten som var innan doftnoterna ändrades i den omkring 2011-2012. Den nya tycker jag luktar äckligt tyvärr… Men det kanske beror på att jag är så himla van den gamla komponeringen att jag inte godkänner ändringarna?
  Men den gamla varianten, den är den godaste parfym jag någonsin luktat på/burit! Köpte snabbt på min en stor flaska av den gamla sorten på ebay nu när jag hörde att den inte finns mer. (För övrigt min tredje flaska av denna galet goda parfym!) Lagom söt (inte alls sliskig) och lite mer vuxen i känslan än man tror med tanke på beskrivningen. Jag är 28 och känner absolut inte att jag någonsin kommer vara för gammal för den här, precis som man aldrig kan vara för ung för den heller.
  Använder helst denna under vår/höst. Även lite under vinter. Men på sommaren tycker jag om att ha något lättare och mer fruktigt. (T.ex Escada Island Kiss eller D&G 3 L’impératrice.)
  Tycker INTE Erica som skrev här ovan har rätt i att den luktar som Chanels Coco Mademoiselle- den är väldigt mycket äldre i känslan och luktar mer åt det tantiga hållet.

Skriv en Kommentar