Diesel Fuel for Life Her

Damparfym

Fuel for Life lanserades 2007 av det italienska designföretaget Diesel. Detta är den kvinnliga motsvarigheten till Fuel for Life för män.

Doften är feminin och vågad med toner av jasmin, rosa peppar och ambra. Parfymen påminner om Coco Mademoiselle, men är modernare och något mildare i sin framtoning.

Jag gillar Fuel for Life, mest för att den är så varm och väldigt sexig. Eftersom den är så vågad lämpar den sig förmodligen inte för t ex en jobbintervju, utan är snarare en parfym för festen.

Fuel for Life kan köpas på nätet som EdP 50ml på Parfym.se. Priset ligger på 369kr, vilket är drygt 100kr billigare än rekommenderat butikspris.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
35 röster, betyg: 3,49 av 5

4 Kommentarer för “Diesel Fuel for Life Her”

 1. Aila skriver:

  Köpte Fuel for Life när den var ny för två år sen. Lite väl modern för min smak, men min dotter är dock väldigt förtjust i den, så jag är glad att den kom till användning i allafall. Själv föredrar jag klassiska så kallade ”kärringparfymer”, men smaken är som baken – delad. :)

 2. Karin skriver:

  Fuel for Life är underbar och känns lyxig jättelänge, hela dagen! Jag är ingen ungdom men tycker ändå om doften..

 3. Kicki skriver:

  Jag är en mogen kvinna som kör buss. I dag kom det in en kvinna som luktade sååå gott jag var tvungen att ropa fram henne och frågade vad hon hade för god parfym på sig. Hon blev förvånad och sade det är Disels Fuel for life och jag ska nu köpa en….. Härligt!

 4. Camilla skriver:

  Lite frän vass doft ändå, vågar inte riktigt använda den. Använd försiktigt, som det står på flaskan.

Skriv en Kommentar