Cerruti 1881 Woman

Damparfym

Cerruti 1881 lanserades 1995 av den italienska stylisten och modeskaparen Nino Cerruti. Flaskan designades av Serge Mansau och känns lite gammalmodig, men huvudsaken är såklart hur parfymen doftar.

Parfymen är oemotståndlig med sina fräscha toner av blommor och undertoner av trä. Den mjuka och varma doften känns klassisk och sitter dessutom i länge, vilket är ett stort plus.

Cerruti 1881 passar främst kvinnor som är lite mognare och jag skulle inte rekommendera den till yngre tjejer. Parfymen kan köpas som 30ml eller 100ml EdT på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
34 röster, betyg: 3,71 av 5

3 Kommentarer för “Cerruti 1881 Woman”

  1. Aila skriver:

    Härlig doft! Köpte den på nätet förra veckan och har haft den varje dag på jobbet sen dess. Har tom fått komplimanger av chefen trots att han brukar vara mycket sparsam med dessa.

  2. Anaí skriver:

    Det känns som om man kommit ut ur duschen precis ända in på kvällen! Ett av de frächaste parfymer jag använt. Ligger i samma frachör klass som ”l`au par Kenso” och ”pleasures”.

  3. Kajsa skriver:

    Den passar visst unga..! Jag är 25 år och jag fullständigt älskar den!!! Jag får dessutom höra av många att jag doftar jättegott!! Dessvärre är den slut nu och jag hittar den inte någonstands.. Så de blir till att åka utomlands så man har anledning att passera taxfree :)

Skriv en Kommentar