Cacharel Amor Amor

Damparfym

Amor Amor lanserades 2003 av det franska modehuset Cacharel, som förutom parfymer även är kända för sina kläder och accessoarer. Flaskan är lyxigt röd, vilket är karaktäristiskt för Cacharel’s ungdomliga och feminina stil.

Parfymen har en exklusiva toner av blommor, frukter, sött trä och vanilj. Doften är ren och mjuk och blir aldrig för överväldigande, vilket gör att den lämpar sig bra dagtid så väl som till fest.

Amor Amor kan köpas som EdT 30ml på Parfym.se för 379:-, vilket är 30% billigare än vanlig parfymaffär.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
33 röster, betyg: 3,64 av 5

2 Kommentarer för “Cacharel Amor Amor”

  1. Lilla My skriver:

    Den här har hängt med mig ända sedan jag var 17 år. Fruktig och varm, och passar lika bra på dagen som på kvällen. Jag hade Amor Amor på mig första gången jag träffade min man (som för övrigt älskar denna ännu mer än vad jag gör), så den har en speciell plats i mitt hjärta.

  2. Bellisimo…Amour Amour… hittade parfymen OCH låten! Enda gången jag någonsin köpt en vara som efterföljd av reklam. Den luktar gudomligt på min dotter…jag frågar varje gång hon kommer ut ur sitt rum vilken parfym hon har på sig…det är hennes första doft som hon fick när hon fyllde 13. Hon kommer nog vara en liten Lilla My :)

Skriv en Kommentar