Burberry London for Woman

Damparfym

London for Woman är en elegant och blommig parfym som introducerades 2006 av Burberry. Enligt tillverkaren är parfymen tänkt att symbolisera den fartfyllda livsstilen i London.

Parfymen har moderna fruktiga toner av persika, viol, iris fresia och sandelträ. London passar för daglig användning så väl som för en romantisk dejt.  Detta gör den till perfekt present för en kvinna.

När London for Woman först sprayas på är den ganska stark, men efter bara någon minut kommer den underbara doften till sin rätta.  Tonen är både myskig och söt på samma gång, vilket jag upplever som otroligt spännande.

En 50ml flaska kostar 319:- på Parfym.se, vilket är 50% billigare än i butik.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
37 röster, betyg: 3,59 av 5

6 Kommentarer för “Burberry London for Woman”

 1. Jonna Fabulous skriver:

  Cool design, gillar det engelska rutmönstret… är parfymen så god som alla säger?

 2. Josefin skriver:

  Doften är helt underbar! Den bästa parfymen jag haft!

 3. sofia skriver:

  Helt okej parfym, dock ganska speciell.

 4. sandra ahlenius skriver:

  Jag har inte haft en mer underbar doft än denna! Rekommenderas starkt!

 5. Louise skriver:

  Underbar doft men dock en doft jag fick testa både vinter och sommar innan jag bestämt mig för om jag gillade den. Upptäckte att den gör sig så bra på huden i sommarvärme. Elegant och blommig. Ett must-have på min parfymhylla nu. Älskar den!

 6. Ellinor skriver:

  Kvinnlig och tidlös men samtidigt modern.
  Tjej på 20 år som älskade denna parfym, var en sådan doft som vänner tyckte ”blev min egna doft”.
  Avskyr söta parfymer och denna är bara ljuvlig, om jag skulle beskriva den så skulle det vara kvinnlig och blommig. Helt klart värt att se om detta även kan bli din doft!

Skriv en Kommentar