Burberry Brit Sheer

Damparfym

Brit Sheer lanserades av det brittiska klädmärket Burberry, som är känt för sina klassiska rutmönster. Parfymflaskans design är inget undantag utan går i samma rutiga stil. Doften är skapad av Emilie Coppermann.

Brit Sheer är en fruktig parfym som är något mildare än tidigare parfymer från Burberry. I den ungdomliga och karismatiska doften känns toner av mandarin, ananasblad, lychéfrukter, grapefrukt, söta päron, vit mysk och trä.

Parfymen kan köpas i 50 ml flaska på Parfym.se för 499:-, vilket är 15% billigare än i butik.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
26 röster, betyg: 3,50 av 5

En Kommentar för “Burberry Brit Sheer”

  1. Per-Erik Svensson skriver:

    Flickvännen blir helt oemotståndig när hon använder denna. Grymt mysig doft!!! Jag är av uppfattningen att brittiska tjejer generellt sett inte är så heta, men med denna parfymen skulle de ändå gå hem hos mig. 😉

Skriv en Kommentar