Britney Spears Midnight Fantasy

Damparfym

Midnight Fantasy introducerades 2007 i Sverige, samma år som Britney rakade av sig håret och skiljde sig från Kevin Federline som tillfälligt tog över vårdnaden av barnen.

Idag har Britney gjort come back och lever ett betydligt mer balanserat liv. Hennes nysläppta album Circus är dessutom coolare än någonsin.

Parfymen är dock inte i närheten så skandalös som Britney’s förflutna. Det första som slår mig är att Midnight Fantasy är betydligt mörkare och fruktigare än originalet Fantasy.

Midnight Fantasy bjuder på en en underbar doft av mörk ambra, blommor, frukter och mysk. Parfymen, med sin mystiska ton av förbjuden frukt, riktar sig främst mot yngre kvinnor.

Sammanfattningsvis är detta en mycket trevlig parfym för den romantiska dejten. Köp Midnight Fantasy på Parfym.se för 209:- och spara drygt 50% jämfört med butikspris.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
36 röster, betyg: 3,94 av 5

6 Kommentarer för “Britney Spears Midnight Fantasy”

 1. Lisa M. skriver:

  Det var Midnight Fantasy som jag hade på mig när jag träffade min kille! Han sa att jag luktade som en dröm… därför har parfymen en speciell plats i mitt hjärta.

 2. Erika skriver:

  Luktar väldigt fruktigt och ungdomligt.

 3. Karin skriver:

  Den här parfymen blev en riktig överraskning! Jag vet inte riktigt vad det är som framträder i doften då den legat på ett tag men den är så …u n d e r b a r !!!

 4. Lilla My skriver:

  En av mina absoluta favoriter, som jag köpte nästan direkt när den lanserades. Fruktig och söt utan att vara sliskig. Det man bör tänka på är att den luktar MYCKET, så det räcker att spraya EN gång. En kompis till mig tar alltid på sig för mycket, och det är ingen höjdare. I små doser är den dock helt underbar.

 5. cissi skriver:

  Helt magisk! Underbar och man blir förtrollad, helt klart en klass för sig. :)

 6. Christina skriver:

  Doftar som Fazers gröna kulor!

Skriv en Kommentar