Britney Spears Curious

Damparfym

Britney har gjort både det ena och andra genom åren, men framför allt musik som tilltalat miljontals fans världen över. Fröken Spears har dessutom gått från ung oskuldsfull flicka till en kvinna med betydligt tuffare musik och stil.

Nåväl, nu är det inte Britney Spears som person vi ska prata om här, utan hennes parfym. Curious introducerades 2004 och är hennes första parfym i ordningen. Flaskan är stilfullt utformad med sin isblå ton och genomskinliga design. Doften är fruktig och modern med toner av stjärnjasmin, magnolia, vanilj, mysk och lotusblomma. Eftersom parfymen är ganska söt passar den perfekt att ha på sig när man ska dejta någon.

2005 fick Curious utmärkelsen ”Bästa kvinnliga doft” av Fragrance Foundation, vilket självklart är ett gott betyg. Jag kan inte annat än hålla med och rekommenderar därför Curious inte bara till inbitna Britney fans, utan till alla yngre kvinnor.

Parfymen hittar du på Parfym.se för i stor 100ml flaska för endast 229kr (rek. butikspris 490kr).

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
34 röster, betyg: 3,50 av 5

3 Kommentarer för “Britney Spears Curious”

  1. Katja Ahlqvist skriver:

    Jag är väl egentligen inget större fan kändisparfymer över lag. Har dock provdoftat alla Britney’s parfymer i parfymaffären i stan och kan säga att detta är den som faller mig bäst i smaken. Snyggast är den också.

  2. Erika skriver:

    En riktigt god lukt för den är så fräsch, inte alls tung, utan sommaraktig och passande för yngre kvinnor. Passande för dagen.

  3. Karin skriver:

    Denna parfym är i mitt tycke för söt men ok.

Skriv en Kommentar