Benetton Tribu

Damparfym

Tribu lanserades 1993 av det italienska modeföretaget Benetton i samarbete med Bernard Ellena.

Parfymen är fruktig och blommig med toner av viol, svarta vinbär, rosor, ambra och trä . Tribu har ren och feminin doft för tankarna till medelhavet.

Detta är en annorlunda parfym som inte passar alla. Doften är ganska stark och kan lätt uppfattas som överväldigande. För dig som vill ha en mjuk och mild parfym är Benetton Tribu inte att rekommendera.

Benetton Tribu kan köpas online på Parfym.se för 299:-

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
7 röster, betyg: 3,86 av 5

3 Kommentarer för “Benetton Tribu”

  1. Lady Ash skriver:

    Jag hade Tribu för många herrans år sedan. En konstig parfym, ungefär lika konstig som flaskan ser ut. När jag tänker tillbaks på det så är detta en ganska påträngande parfym som lätt kan bli för mycket. Kanske var det för att jag ofta tog på mig för mycket?

  2. Åsa Nilsson skriver:

    Underbar!!!! Finns inga andra ord. Har letat efter denna land och rike runt. Finns, vad jag vet, endast att få tag på hos parfym.se.

  3. Linda Larsson skriver:

    Detta är den mest underbara doft jag någonsin haft, hade den första gången som femtonåring, så jag letade länge innan jag fann den här! Vilken lycka!!!! Är så himla glad, och många har kommenterat den, och ja, inte en enda har sagt annat än att den e just UNDERBAR!

Skriv en Kommentar