Är billig parfym dålig parfym?

Tips & Råd

sheepMånga söker på nätet efter billig parfym. Frågan är dock om man verkligen är ute efter just billig parfym, eller om man faktiskt vill köpa en exklusiv märkesparfym till lägsta möjliga pris. Det samma gäller för parfymer som så mycket annat, man får oftast vad man betalar för.

Köper man t ex en parfym på Ö o B för 39kr, ja då har man sannerligen hittat en billig parfym i sin rätta bemärkelse. När man väl kommit hem och sprayat på sig parfymen så doftar den bokstavligt talat billigt. Men inte nog med det, den luktar förmodligen också tvåligt, fränt, oattraktivt och hemskt.

Vill man ha en attraktiv och samtidigt billig parfym tänker man ofta inte på att man kan köpa parfym på internet. Till skillnad från klassiska parfymaffärer läggs det då inte på en massa onödiga kostnader, utan man hitta precis samma märkesparfym fast till halva priset.

En av de absolut billigaste parfymbutikerna på nätet är Parfym.se.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
5 röster, betyg: 3,80 av 5

3 Kommentarer för “Är billig parfym dålig parfym?”

 1. Per-Erik Svensson skriver:

  Fick en billig skitparfym av tjejen i julas! Fy fan säger jag bara… då tar jag hellre på mig Ajax rengörningsmedel.

  Mitt tips: Köp en riktig parfym eller ingen alls.

 2. Anaí skriver:

  En sak som jag inte är så nöjd med är att parfymbodylotion inte håller samma kvalitet när det gäller den fuktgivande effekten man faktiskt önskar sig på huden. Ibland är den bra och ibland riktigt kass, oavsett pris. :(

 3. marieanne skriver:

  Köpte en Britney Spears Curious EDP på parfym.se och den var definitivt inte äkta! Mycket tunn och flyktig doft.

Skriv en Kommentar