Essenza di Zegna

Herrparfym

Essenza di Zegna lanserades 2003 av Ermenegildo Zegna. Doften är fräsch, kryddig och trädliknande.

Parfymen framhäver verkligen det varma och soliga klimatet i Italien, med ett stänk av Karibisk bergamott och Siciliansk mandarin. Doften är sofistikerad, stilfull och sexig, men ändå tillräckligt mild för att bäras på vardagar.

Doften är sitter i ganska länge, så parfymen bör appliceras med måtta. För den som letar efter en maskulin och unik doft med karaktär kan jag definitivt rekommendera Essenza di Zegna.

Parfymen kan köpas billigt på nätet via Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
11 röster, betyg: 3,82 av 5

2 Kommentarer för “Essenza di Zegna”

  1. Bernie S. Andonio skriver:

    Jag köpte Essenza di Zegna för någon vecka sen och är jättenöjd. Snygg flaska och en grymt väldoftande parfym… särskild min flickvän gillar när jag har den på mig. Igår sa hon att ”Du doftar som en sexgud!”… vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte. 😉

  2. Franz skriver:

    Håller HELT klart med. Var ute i somras på Djurgården med en killkompis, hade denna på mig, gick förbi ett gäng tjejer som hade varit på Josefinas.. efter 2 sek hör man ett MMmmmmhh!!!! Från några av tjejerna.

    Haha grabbar, jag säger bara…KÖP DEN.

    😉

Skriv en Kommentar