Armani Acqua Di Gio Homme

Herrparfym

Acqua Di Gio Homme är en fräsch maskulin parfym skapad av Alberto Morillas och introducerad 1997 av Armani. Doften har hyllats av många som ”bästa manliga parfym”.

Parfymen har marina noter i kombination med citrus och jasmin. Med sin lätt blommiga och rena doft är detta en utmärkt parfym att ha på sig till vardags. Doften sitter tyvärr inte i hela dagen, men det kan vara värt att fylla på under dagen för att få en härligt frisk sommarkänsla.

Om du har erfaranhet av parfymerna Diore Energy eller Paco XS så kommer du att känna igen tonerna. Är du dessutom beredd på att få många komplimanger så är Acqua Di Gio Homme parfymen för dig.

Armani Acqua Di Gio Homme kan köpas i 30ml, 50ml eller 100ml flaska på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
113 röster, betyg: 3,73 av 5

6 Kommentarer för “Armani Acqua Di Gio Homme”

 1. Ludwig skriver:

  Denna parfymen får mig att känna mig som en riktig man! Väldigt behaglig att ha på sig även till vardags utan att den blir för påträngande. Kvinnorna älskar doften av Armani Acqua Di Gio Homme… har jag märkt. 😉

 2. Lena skriver:

  Mmmmm, min man doftar sååå gott av denna!!=)

 3. pp skriver:

  luktar inte så speciellt

 4. Benji skriver:

  Bästa parfymen ever! Tjejerna älskar den….

 5. Acqua skriver:

  Detta är min absoluta favorit! Har den till fest, till vardags och på jobbet. Att min kvinnliga jobbarkompis som jag är hemligt kär i brukar påtala hur gott jag luktar gör det hela inte sämre! :)

 6. Linnie skriver:

  Som tjej kan jag GARANTERA att det är den bästa manliga doften…. det är något med den… man blir galen….en lagom solbränna på det också så är det kört! : )
  Det är lite som den där AXE reklamen men änglarna….. borde varit reklam för Aqua di gio istället!
  Gla´Sommar!

Skriv en Kommentar