Jennifer Lopez Glow

Damparfym

J Lo Glow släpptes 2002, vilket gör Jennifer till en av de första kändisarna som startade den stora vågen av kändisparfymer i början av 2000-talet. Parfymen är riktad till hennes fans som till största del består av tjejer i sena tonåren och tidiga 20-års åldern. Parfymen blev en omedelbar succé och är än idag otroligt populär.

Doften kan beskrivas som en blandning av rosor, apelsinblomma, rosa grapefrukt, sandelträ, bärnsten, mjuk mysk, iris, jasmin och vanilj. Jennifer Lopez ville att parfymen skulle dofta fräscht och rent, och det har hon verkligen lyckats med.

Jag har ofta inte så stora förväntningar när det gäller kändisparfymer, och just därför kom J Lo Glow som en positiv överraskning. Detta är en parfym som man inte tröttnar på och som passar till många olika tillfällen.

En 50ml flaska J Lo Glow kan köpas för 269kr på Parfym.se.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
37 röster, betyg: 3,43 av 5

2 Kommentarer för “Jennifer Lopez Glow”

  1. rosie skriver:

    Jag är 47 år och den passar mej jätte bra en riktig sommardoft

  2. Cher0 skriver:

    Tycker det är fel sätta en åldersgrupp på en parfym. Jag va in på en parfym-affär o lukta på den. Tyckte den dofta jättegott. Även en timme efter som den sägs ska bäras innan man slår till o köper den. Jag är 41 år. Och jag har funderingar på att köpa den..;-)

Skriv en Kommentar