Hugo Boss Boss

Herrparfym

Hugo Boss har lanserat en mängd olika parfymer genom åren, alla med sin egna unika doftkaraktär. En av Hugo Boss mest klassika och populära parfymer är Boss som lanserades år 2000. Boss kommer i en enkel maskulin flaska som ger ett modernt och elegant intryck.

Boss är en universal herrparfym som passar alla män, oavsett ålder och tillfälle. Parfymen passar därför utmärkt till bröllop, fester och tom på jobbet. Doften är friskt maskulin med en kombination av äpple, bergamott, citrus och ädla tränoter. Boss luktar faktiskt gott även på kvinnor, utan att för den saken skull vara mindre maskulin på män.

Rent prismässigt så är det inte den billigaste parfymen på marknaden, men den är definitivt värd vart enda krona! Hugo Boss ”Boss” kan köpas för 369kr på Parfym.se, vilket är ca 20% billigare jämfört med en vanlig parfymaffär.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
36 röster, betyg: 4,00 av 5

4 Kommentarer för “Hugo Boss Boss”

 1. Andreas W. skriver:

  Jag älskar denna parfymen. Hugo Boss är en klassiker och går alltid hem hos brudarna!

 2. Issa skriver:

  Köpte den parfymen till min pojkvän, och jag dreglar verkligen när han använder den! Den är underbar helt enkelt!

 3. Madde skriver:

  Jag använder denna till mig själv, tror det eller ej. 😉 Verkar dock fungera utmärkt.

 4. widik skriver:

  BRUKAR ANVÄNDA JUST DEN PARFYMEN NÄR JAG RAGGAR SPONSOR-BRUDAR PÅ TYLÖSAND. DE ÄLSKAR DEN, SÄGER DE I ALLA FALL.
  ÄVEN FRUGAN TYCKER OM DEN.

Skriv en Kommentar