Gucci Pour Homme II

Herrparfym

Pour Homme II är en mycket maskulin parfym som lanserades av Gucci under 2007. Det tog dem två år att designa denna parfym och resultatet är enastående.

Parfymen är något söt och samtidigt maskulint fräsch med en ljuvlig sensuell doft som verkligen sätter sig på minnet. Doften är en kombination av svart te, bergamott, violblad och olivträd.  Pour Homme II har en rund balanserad doft, vilket generellt är karaktäristiskt för kvalitetsparfymer.

Jag kan definitivt rekommendera Gucci Pour Homme II som present till både yngre och äldre män. En 50ml flaska kostar 319:- på Parfym.se.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
51 röster, betyg: 3,76 av 5

4 Kommentarer för “Gucci Pour Homme II”

 1. karin bengtsson skriver:

  Vore det inte läge att recensera de nya dofterna

 2. Tom skriver:

  En helt enastående cologne kan jag hävda, synd bara att den är ute ur lagret på de flesta inköpsställen därav parfym.se inkluderad. Det är definitivt den bästa ”parfym” jag någonsin använ, and the ladies love it!

 3. David skriver:

  Gucci Pour Homme II var min favoritparfym i flera år, den luktar snuskigt gott! Många i omgivningen gav en komplimanger när man använde denna.

 4. Carlos skriver:

  Har man yur så kan man hitta den i vissa parfymbutiker pp nätet och irl. Dock tråkigt att Gucci Homme, den första, är ute helt ur lagret. Dom borde ta upp dessa parfymer igen då dom nya, enligt mig, luktar gott MEN luktar som många andra parfymer. Dessa två var väldigt unika tycker jag!

Skriv en Kommentar