Parfym billigare på internet

Tips & Råd

Parfym på TaxfreeMånga av oss väntar tålmodigt tills vi beger oss ut på en resa för att shoppa loss ordentligt i taxfree-butikerna. Detta är dock en trend som börjar avta allt mer. I och med att butiker på nätet etablerat sig och fått allt större sortiment lönar det sig helt enkelt inte att handla parfym på taxfree längre.

Parfym.se kan du handla kända märkesparfymer upp till 50% billigare jämfört med vanliga butiker i Sverige. De har dessutom en ”lägsta pris”-garanti, så om du hittar varan billigare någon annanstans återbetalar de mellanskillnaden. Leveranstiden är 1-3 dagar och frakten kostar normalt 29 kr (ordrar över 800 kr är fraktfria).

Dessutom är det ju så mycket snabbare och smidigare att beställa parfym via internet. Där finns det ett större sortiment, man kan handla oavsett tid på dygnet och man slipper trängsel i taxfreebutiken. Så nästa gång du ska köpa exklusiv parfym billigt – kolla på nätet först!

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
42 röster, betyg: 2,81 av 5

4 Kommentarer för “Parfym billigare på internet”

 1. Smoothie skriver:

  Bra sammanfattning! Jag har sedan något år tillbaks slutat handla parfym på Taxfree. På nätet kostar det mindre och man kan köpa sin parfym när som helst… även parfym såklart inte är något man köper varje dag.

 2. Husniya skriver:

  Gott Nytt År på alla som jobbar på parfym.se

  Jag är mycke glad att handla hos er,det går snabbare och lagom pris mycke bättre än butik.

  Vänligen:Husniya

 3. Annika skriver:

  Hej !

  Är det någon som vet var man får tag i parfym som inte finns i Sverige då det inte går att handla parfym i utländska webbutiker. Jag letar efter Cliniques Wrappings gift set som finns t.ex i Harrods nätbutik?

 4. Janne skriver:

  jag söker en parfym som heter FLEURS DE ROCILLES vet ej vad det är för märke som lanserar den.. vore mycket tacksam om ni kan ta reda på det åt mig.. tack på förhand janne

Skriv en Kommentar