Escada Magnetism

Damparfym

Damparfymen Magnetism släpptes 2003 i en vacker förpackning och en unik elegant flaska av modehuset Escada.

Doften är sensuellt varm med en blandning av fresia, svarta vinbär, plommon, jasmin och mysk. Parfymen är verken för söt eller för blommig, utan har en bra balans mellan styrka, sötma och inte minst förförelse.

Många som bär Escada Magnetism beskriver doften som helt oemotståndlig, eller som min vän skämtsamt uttryckte sig:

– Folk i min närhet påpekar ständigt för mig hur gott jag luktar. Man känner sig som en kändis och skulle inte bli förvånad om paparazzi en dag knackade på dörren.

Magnetism kan köpas på Parfym.se för 329:-

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
36 röster, betyg: 3,92 av 5

8 Kommentarer för “Escada Magnetism”

 1. Nina J. skriver:

  Tycker flaskan ser ut som en dildo, men parfymen är underbar!! Härlig jasmindoft…

 2. M skriver:

  Personligen så tycker jag att den doftar alldeles för sötsliskigt, på min hud kan den nästan beskrivas som sockervadd.

 3. Ulrika skriver:

  Tycker flaskan är riktigt vacker, fast den har en lite plastig framtoning som inte känns så exklusiv. Doften sitter i länge, är stark och tycker att den lätt blir överväldigande om man spayar på för mycket. Men den är ljuvlig…

 4. Karin skriver:

  Nja..för tung och söt i min smak..

 5. Louise skriver:

  Helt underbar parfym!! Är otroligt kräsen när det gäller parfymer men är helt tokig i denna. Var på Kicks och provade ett 5-tal parfymer och jag kom inte ihåg vad den där parfymen hette dagen efter så jag vart helt tokig och var tvungen att prova parfymer igen. Sen så hittade jag den – Escada Magnetism. Min pojkvän vart helt tokig han med. 😉

 6. Lilla My skriver:

  En nyfunnen kärlek! Jag föll pladask redan vid första sniffet. Jag har bara haft den en månad, och har redan fått flera komplimanger. Man ska dock inte spraya på sig för mycket, för den luktar väldigt starkt. Små doser är det som gäller av denna underbaring!

 7. Lena skriver:

  Älskar denna! Blev kär i doften första gången jag kände den. Det var faktiskt en tjejkompis som hade den och jag tyckte hon doftade såå gott, så jag frågade vilken parfym hon använde, och hon sa att hon fått den men att hon inte minns vad den heter men jag fick kolla på flaskan. Då kände jag igen Escadas märke och googlade till jag hittade vad den hette på internet, haha! :)
  Och sen dess har Magnetism varit min signatur doft också, älskar älskar den. Men dock ska man vara försiktig med att inte spraya på för mycket eftersom den är ganska intensiv :)

 8. Rebecka skriver:

  Den underbaraste parfymen som finns, en unik doft som är helt oemotståndlig, kan inte hitta en enda parfym som jag gillar mer än denna. Min pojkvän tycker också att doften är helt underbar :) Och folk ger verkligen komplimanger för denna doft.

Skriv en Kommentar