Carolina Herrera 212 Men

Herrparfym

212 Men är en kryddig herrparfym från Carolina Herrera. Parfymen introducerades redan 1999 och har blivit en klassiker som är mycket populär än idag. Modedesignern Carolina Herrera från New York är hyllad i branschen, inte bara pga hennes parfym, men också för sina väskor och kläder.

Doften är fräsch och kryddig med noter av mandarin, sandelträ och grapefrukt. Carolina Herrera 212 Men med sin attraherande sensuella doft hör definitivt till en av de sexigaste parfymerna för män. Flaskan i metall är stilren och har en magnet under locket, vilket ger en tung och exklusiv känsla.

Carolina Herrera 212 Men är tyvärr ofta svår att få tag på i parfymaffärer, men kan beställas via internet på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
43 röster, betyg: 3,67 av 5

4 Kommentarer för “Carolina Herrera 212 Men”

 1. Johan skriver:

  Jag har haft 212 Men sedan minst 7 år tillbaks. Det finns inga andra parfymer som slår denna. Helt underbar doft och jag får ofta tiden komplimanger för att jag luktar så gott.

  Tyvärr har den alltid varit svår att få tag på, har fått köpa den i taxfree-butiker. Tack Carolina Herrera för världens bästa parfym och tack internet för att jag återigen kan köpa min parfym när som helst!

 2. Ulla skriver:

  Gav denna till min man och han är så nöjd så.

 3. Pernilla skriver:

  Köpte denna till min make för många år sedan på ren chans, han har aldrig fått byta efter det, herre gud vilken doft!! Nu har även sonen börjat använda den, det finns ingen som kan slå denna o jag är KRÄSEN!!!!

 4. Morgan Wörding skriver:

  Hej, världens underbaraste märke. Tyvärr börjar det bli riktigt svårt att få tag i de produkter man behöver. Den jag tycker är bäst är MAN 212 som bodyspray och deospray. Tyvärr är det mest sunkiga deosticks som säljs.

  Jag har köpt från Tyskland någon gång men kan inte hitta den där längre. Det finns många nya dofter med CH så man kanske borde förnya sig men det är svårt när man hittat ”sin doft”.

  Skriv gärna här om ni vet var spray finns att få tag på.

Skriv en Kommentar