Britney Spears Believe

Damparfym

Vad kan sägas om Britney Spears som inte redan sagts? Popprinsessan Britney släppte sin första parfym 2004 och slog försäljningsrekord direkt. Redan 2007 hade Britney sålt över 10 miljoner parfymer och siffran stiger hela tiden.

Britney Spears Believe marknadsförs som ”the greatest freedom is to believe in yourself”, en viktig grundtanke som alltid speglat Britney även när det varit tufft för henne.

Britneys kändisparfym Believe  har en ungdomlig och sofistikerad doft med toner av blommor, honung  och exotiska frukter. Parfymen ger dig känslan av att dofta och ”ta del av livet” som kändis. Britney’s livsstil har för visso varit ganska extrem genom åren med skandaler så som avrakat hår, förlorad vårdnad av barnen och rehabilitering, något som skvallerpressen gottat sig i till det oändliga. Men allt detta gör inte parfymen sämre, snarare tvärt om!

Believe har en härligt fruktig/blommig och frisk doft, och om jag skulle välja en av alla parfymer som Britney släppt så skulle det definitivt bli denna.

Köp den billigt på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
23 röster, betyg: 3,61 av 5

7 Kommentarer för “Britney Spears Believe”

 1. Sara Karlsson skriver:

  Britney! Vilken stjärna och vilken parfym! Believe är min absoluta favoritparfym och min kille tycker jag luktar supergott när jag har den på mig. Rekommenderas.

 2. Joanna skriver:

  Tycker också jättemycket om denna parfymen! Använder den varje dag och kommer lugnt köpa nästa parfym av Britney..=)

 3. Maria skriver:

  Har precis beställt denna och hoppas jag kommer bli nöjd=)

 4. Jessica skriver:

  Jag älskar verkligen Britney Spears parfym som hon har skapat. Men det finns hur många produkter som helst av Britney Spears!

 5. Jessica Sköld skriver:

  Britney har skapat en kopplett design som jag tycker så mycket om!

 6. Emma skriver:

  Britneys Belive har ju en underbar doft 😀 helt sjukt goda parfymer !

 7. Erika skriver:

  Tycker den är lite för söt och tung,men lukten är god.

Skriv en Kommentar